Rossi are un ritual „romantic” cu motocicleta înainte de fiecare cursă

„Înainte de fiecare cursă, petrec cam 40 de minute lângă motocicletă, vorbesc cu ea, aproape ca și cum am fi la o întâlnire,” spune Valentino Rossi.

Fiind vorba de un pilot cu enorm de multă experiență (23 de sezoane în Motomondial, nouă titluri mondiale), am putea crede că rutina lui Rossi înainte de cursă este ceva simplu, nu? Ei bine, nu.

Într-un interviu pentru emisiunea Che Tempo Che Fa a postului de televiziune italian RAI, pilotul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit ritualul său „romantic” pe care îl parcurge înainte de fiecare cursă, pentru a se asigura de performanțe cât mai bune. Dar obiectul afecțiunii sale nu este iubita sa, fotomodelul italian Francesca Sofia Novello (care are 25 de ani și arată exact cum vă imaginați, poate chiar ceva mai bine), ci motocicleta sa Yamaha YZR-M1. Vale petrece timp cu ea înainte de cursă, șoptindu-i dulci nimicuri.

„Am păstrat toate motocicletele Yamaha cu care am câștigat titluri mondiale,” a spus Doctorul. „Înainte de fiecare cursă, petrec cam 40 de minute prin preajma motocicletei, vorbesc cu ea, aproape ca și cum am fi la o întâlnire.”

Legendarul pilot italian va împlini 40 de ani pe 16 februarie și va mai sta în MotoGP cel puțin încă un an, adică cel puțin până la 41 de ani împliniți. Întrebat despre când crede că s-ar retrage Valentino, tatăl acestuia, Graziano, a spus că fiul său este încă plin de pasiune pentru acest sport și că ar putea să alerge în continuare până la 46 de ani.

Ca să nu vă forțați prea tare imaginația, ea este iubita lui Vale. Evident, nu are de ce să fie geloasă pe motocicletă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account