KTM 1290 Super Adventure, spionat

KTM pregateste o noua versiune a gamei Adventure, un varf de gama care va fi echipat cu motorul V2 de 1.301 cmc de pe Superduke R, un rezervor mai mare si electronica mai sofisticata.

KTM-1290-Super-Adventure

Britanicii de la Motorcyclenews publicasera cateva poze spion cu prototipul austriac cu cateva luni in urma, dar acum a aparut pe Internet o poza cu motocicleta in varianta care va fi produsa in serie. Cadrul a fost ¨furat¨ in timpul unei sedinte foto organizate de producator pentru pregatirea lansarii noului model.

O declaratie oficiala a celor de la KTM suna asa: ¨KTM poate confirma ca acest nou model exista si ca pentru 2015 un «1290 Super Adventure» va fi disponibil. O motocicleta premium care va avea abordarea tipic sportiva a KTM in ceea ce priveste segmentele sport-touring si cel al tourerelor de lux.”

Motocicleta va intra in gama Adventure alaturi de 1190 Adventure si Adventure R, lansate in 2013. Cei de la KTM au subliniat ca nu este vorba doar de un motor cu cilindree marita si un rezervor mai mare, ci si de un nivel mai inalt in ceea ce priveste luxul si rafinamentul. Lansarea oficiala va avea probabil loc la saloanele din toamna (Intermot sau EICMA).

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account