Un prototip al noii generații Yamaha Ténéré 700 surprins în teste, pe stradă

Lansată în 2019, Yamaha Ténéré 700 se îndreaptă spre a doua sa generație. Aceasta ar urma să fie lansată în 2025.

Modelul s-a bucurat de un asemenea suces, încât, la momentul actual, Yamaha vinde nu mai puțin de cinci versiuni de Ténéré 700: World Rally, World Raid, Rally Edition, Extreme și Explore.

Totodată, pentru că Ténéré 700 World Raid este una dintre alegerile preferate ale riderilor care își doresc o motocicletă de cilndree medie, cu care să poată ajunge oriunde, Yamaha a pregătit trei kituri GYTR  pentru această motocicletă.

De menționat că la sfârșitul lui 2022, atunci când  Ténéré 700 depășea borna a 40.000 de unități vândute în Europa, motocicleta primea câteva upgradeuri, menite să întărească atractivitatea modelului:  bord TFT de 5 inch, cu conectivitate smartphone, ABS decuplabil separat pentru cele două roți dar și complet decuplabil, pregătire quickshifter, etc.

A sosit însă timpul pentru schimbări și mai mari.

Jurnaliștii de la Motorrad au surprins în teste un prototip Ténéré 700, suficient de acoperit cu o prelată specială. Plasarea sa indică schimbări la nivelul farului, al carenajelor frontale și posibil chiar și la nivelul șeii.

Totodată, mari maeștri în ale spionajului, germanii ne dau mură în gură și două prim planuri pe sistemul de pârghii al amortizorului, diferit față de cel din prezent, dar și pe grilele de admisie a aerului, plasate între radiator și carene.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account