Alpinestars pe catwalk la Fashion Week 2022

Șansele sunt mici să fi auzit de Heliot Emil – dacă da, ne cerem scuze și ne înclinăm, în schimb toată suflarea motociclistică a venit în  contact sub o formă sau alta cu marca Alpinestars.

Cele două nume și-au dat mâna recent, în cadrul Fashion Week 2022, ieșind o paradă de toată frumusețea. La propriu!

Trebuie să spunem că marca Heliot Emil este o colecție Ready to Wear, prezentată de către  frații danezi Julius și Victor Juul. Cei doi designeri trăiesc în Copenhaga și creează haine pe stil street, cu o cromatică simplă și materiale utilizate mai degrabă pentru echipamentele sportive, rezistente capriciilor vremii nordice. Totodată, creatorii sunt deschisi la inovație și experimente, într-o manieră diferită de cea a colegilor lor de breaslă. Adică, paradele de modă sunt menite să impresioneze sub o formă sau alta, dar puțini s-au mai gândit să se inspire din echipamentelor moto.

Și, după cum putem vedea, nu doar să se inspire ceea ce ar fi condus cel mai probabil spre un kitsch ci chiar să ceară o mână de ajutor din partea unui nume greu al industriei.

O pereche de slidere bine plasată!

Astfel, frații Juul au cerut sprijinul Alpinestars în ce privește materielele elastrice, tehnologia folosită pentru protecții și diferite subtilități ale procesului de producție, rezultatul fiind unul entuziasmant și credibil. Deși lumea motociclismului este una plină de culoare și dinamism, reflecția sa în modă este mult prea palidă, așa că astfel de colaborări pot doar să fie apreciate.

sursa foto: hypebeast

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account