Cum arată o explozie de cauciuc la 240 km/h?

Michael Dunlop o suferit o explozie a cauciucului spate, în cursa stradală North West 200.

Chiar dacă rula cu 240 km/h, într-o zonă sub-urbană, pilotul nord-irlandez a reușit să evite catastrofa. Ba chiar, a transformat ceea ce părea un dezastru total, într-un slide bine controlat.

Dunlop nu a fost singurul sportiv afecat de un astfel de incident. Peter Hickman a suferit un incident similar, din fericire, tot fără urmări.

„Vinovatul” a fost identificat sub forma unui singur lot de cauciucuri Dunlop, care a fost imediat retras. Dunlop a informat imediat organizatorii și ca urmare, mai multe nume sonore nu au mai particpat in a doua cursa de Superbike: Conor Cummins, Dean Harrison, Brian McCormak, Michael Rutter, Davey Todd și Sam West.

Reprezentatul Dunlop spune că piloții care au continuat să alerge la clasa Supersport nu au avut nici un fel de probleme, stabilind recorduri de pistă și obținând poziții pe podium. Cu doar săptămâni rămase până la Isle of Man TT, astfel de situații pot afecta mentalul riderilor, însă event managerul Dunlop spune că este 100% sigur că piloții vor continua să folosească aceste cauciucuri cu încredere.

De altfel, același lucru îl spune și Peter Hickman, care a declarat presei că încrederea sa în brandul Dunlop rămâne neștirbită.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account