Harley-Davidson prezintă două modele noi

Harley-Davidson a prezentat două modele noi – Low Rider S și CVO Pro Street Breakout.

85181

Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout

Custom Vehicle Operations (CVO) este departamentul special din cadrul H-D care se ocupă cu modele speciale și cel mai nou model realizat de acest departament este CVO Pro Street Breakout. Având la bază modelul Breakout, pe care l-am testat acum ceva vreme, motocicleta are o atitudine extremă, fiind inspirată de lumea curselor de accelerație (sau drag racing).

CVO Pro Street Breakout vine în două posibile scheme coloristice. Șaua este inspirată de lumea competițiilor, există însemne CVO peste tot și multe detalii care fac motocicleta mai „rea” și mai musculoasă, printre care jantele Aggressor în culoarea „Scorched Chrome”. Motocicleta este propulsată de cel mai puternic motor răcit cu aer produs actualmente de H-D, denumit Screamin’ Eagle Twin Cam 110B, capabil de un cuplu de 149 Nm la 3.500 rpm. Evacuările sunt de culoare neagră, iar ambreiajul acționat hidraulic are funcție antihoppping.

harley-davidson_low_rider_s_02

Harley-Davidson Low Rider S

Modelul Low Rider S se alătură lui Fat Boy S și lui Softail Slim S ca al treilea membru al gamei de cruisere Harley-Davidson „S”. Motocicleta este propulsată de motorul Screamin’ Eagle Twin Cam 110 de 1.801 cmc, dezvoltând 155 Nm. Low Rider S are o admisie „Heavy Breather” pentru performanță și o evacuare de tip „Shotgun” neagră.

Jantele de aluminiu sunt aurii și există un sistem de cruise control, amortizor spate cu gaz, frâne cu ABS și o șa joasă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account