Mol
Mol
Mol

E oficial: Valentino Rossi va pilota un Audi în Fanatec GT World Challenge

Rossi va debuta pe circuitul Imola în primul weekend din aprilie și va ajunge „acasă”, pe Misano Adriatico, în iulie. Va participa și la cursa de 24 de ore de la Spa.

„Mă bucur că fac parte din echipa WRT Audi pentru întregul program al seriei Fanatec GT World Challenge Europe” – cu aceste cuvinte a anunțat Valentino Rossi următoarea sa aventură în motorsport. Va fi pe patru roți, cum știam deja, cu Audi, la volanul unui R8 GT3. „Toți știu”, a adăugat pilotul din Tavullia, „că am fost dintotdeauna pasionat de automobilism și că dintotdeauna m-a atras ideea curselor pe patru roți la finalul carierei în MotoGP. Acum sunt complet liber și pot să mă dedic full-time acestui program de curse de nivel înalt, cu o abordare profesionistă. Echipa WRT Audi este exact ce căutam și de-abia aștept să încep această nouă aventură.”

O aventură în care Rossi va alerga și în Endurance Cup, și în Sprint Cup. Multiplul campion mondial va alerga de două ori pe circuite din Italia: în primul weekend din aprilie, la Imola, și în Misano, în primul weekend din iulie. În program este și o participare la Cursa de 24 de Ore de la Spa.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account