Ewan McGregor vorbește despre tura cu Harley-Davidson LiveWire [VIDEO]

Cunoscutul actor scoțian, care a traversat recent America de Sud, din Țara de Foc până în Los Angeles, pe motociclete Harley-Davidson LiveWire, alături de prietenul său Charley Boorman, a dat mai multe detalii în emisiunea „The Tonight Show” a lui Jimmy Fallon.

McGregor este cunoscut pentru turele sale pe două roți, documentate video, „The Long Way Round” și „The Long Way Down”, ambele efectuate pe motociclete BMW GS. Mulți spun că popularitatea segmentului adventure în general și a motocicletelor „gelande/strasse” bavareze în special se datorează în mare parte filmelor făcute de McGregor, împreună cu partenerul și prietenul său, Charley Boorman.

Cea mai recentă tură a celor doi a fost o expediție destul de curajoasă, traversând America de Sud și America Centrală, apoi Mexicul până în California, în Los Angeles. De ce curajoasă? Pentru că de data asta au ales motociclete neconvenționale, propulsate electric, pentru a parcurge distanțe destul de lungi prin zone uneori foarte puțin populate. Și nu aveau un generator cu ei, cum a confirmat și un motociclist sudamerican care i-a recunoscut pe drum.

Cum s-au descurcat? De minune, conform lui McGregor. El este singurul care a rămas fără curent de câteva ori, în timp ce Boorman, un rider mai experimentat (în ultimii ani a fost și ghid pentru ture moto prin Africa de Sud și Namibia) nu a rămas deloc în așa numita „pană (electrică) a prostului”.

Cei doi alimentau de multe ori din gospodăriile oamenilor, arzând frecvent siguranțe, mai ales când cuplau ambele motociclete la rețeaua de curent electric.

Motocicletele s-au dovedit foarte fiabile, pare-se, ceea ce are sens, căci o motocicletă electrică este mai simplă decât una cu motor cu ardere internă, adică nu are atât de multe lucruri care se pot strica.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account