Triumph România deschide primul showroom oficial în București

În caz că nu ați prins filmarea transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook, vă anunțăm și în scris: Triumph România a deschis ieri porțile showroom-ului din Șoseaua Pipera, nr. 48. Și vine la marele fix.

Vânzările de motociclete sunt în plină creștere în România de câțiva ani încoace, iar pandemia de coronavirus nu a reușit să frâneze prea mult această creștere. În acest context, deschiderea primului showroom oficial Triumph Motorcycles din România nu putea să se întâmple într-un moment mai nimerit.

Primul showroom Triumph România a fost deschis chiar de Motoboom, compania care importa deja motocicletele britanice încă din 2013. Showroom-ul este spațios și amenajat conform celor mai noi standarde impuse de producătorul din Hinckley, conținând aproximativ 20 de motociclete, adică aproape toată gama actuală Triumph. În timpul vizitei noastre de ieri, reprezentanții mărcii ne-au spus că așteaptă noile Trident și Speed Triple RS.

Compania britanică a produs prima motocicletă în 1902 și are o istorie impresionantă, renăscând la începutul anilor ’90, după ce a fost cumpărată de John Bloor. Modelele Triumph sunt legendare, apărând în filme celebre, pilotate de actori precum Steve McQueen, Marlon Brando și Daniel Craig. Din 2019 încoace, motocicletele de clasă Moto2 din MotoGP folosesc motoare Triumph cu trei cilindri, de 765 cmc, preluate de pe naked-ul Street Triple.

,,Motocicletele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsorul twin clasic cu doi cilindri în paralel, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut și apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turațiilor medii și puterea din plaja turațiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiția cu tehnologia modernă pentru a crea modele deosebite, iar motocicletele nu se devalorizează în timp, este o investiție în plăcere și funcționalitate de care te poți bucura o perioadă îndelungată”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Triumph România are și un service foarte bine utilat, cu două posturi de lucru, dar vinde și echipamente (Triumph, Bell, HJC, Scott) și accesorii (Triumph, Touratech). Îi găsiți pe Șoseaua Pipera, nr. 48, pe site-ul www.triumphromania.ro și pe pagina lor de Facebook.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account