Cum arată în versiune e-bike, scutere Honda care au scris istorie?

Honda a lansat în China trei versiuni de biciclete electrice ale unor scutere care au făcut carieră. Este vorba despre Honda Cub e:, Dax e: și Zoomer e:.

Bicicletele electrice sunt dedicate tinerilor chinezi care aparțin Generației Z. În aceasta se încadrează cei și cele născuți între mijlocul anilor 1990 și 2010, succesori ai „milenilalilor”. De notat că (și) în China, bicicletele electrice sunt limitate la 25 km/h și au devenit nu doar un mijloc de transport pentru această generație ci chiar un mijloc de a se exprima.

Honda Super Cub este scuterul care s-a vândut în peste 100 de milioane de bucăți, iar acum începe o viața „digitalizată”, pe placul Generației Z.

Potrivit Jurnalului de Digital Marketing, Generatia Z tine să fie mai conservatoare decât milenialii, are o aversiune față de risc dar este și gata să muncească din greu, având încredere în propiile forțe. Ca și marketing, celor din Generația Z nu le place să fie „amețiti” cu campanii extravagante, preferă simplitatea, autenticitatea, sunt puternic vizuali, stau bine la capitolul loialitate de brad și nu au tendița să arunce cu bani doar pentru a părea cool.

Am menționat toate acestea, întrucât Honda pare să își fi făcut foarte bine temele cu cele trei biciclete electrice. Japonezii au reinventat practic unele dintre cele mai bine vândute modele din toate timpurile, arătând însă că poate folosi aceleași narative.

Pentru Zoomer:E, Honda a prevăzut și o pereche de amortizoare.

Mai mult, prețurile sunt extrem de competitive, fiind în jurul a 900 de dolari. Autonomia oferită se învârte în jurul a 90 de kilometri, Honda dorind să vândă însă aceste modele exclusiv pentru piața chineză. Cu siguranță costurile de producție din această țară permit un preț atât de scăzut.

În schimb, Honda spune că aceste trei biciclete electrice sunt avangarda celor 10 motociclete electrice care vor fi lansate la nivel global până în 2025. Mai mult, compania intenționează să lanseze în Asia, Europa și Japonia cinci modele de mopede și biciclete electrice la prețuri accesibile pentru un segment cât mai larg de public.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account