Gas Gas va fabrica modele supermoto și enduro înmatriculabile

Gas Gas va lansa un supermoto și un enduro de mare capacitate, care se vor putea înmatricula.

Cel puțin asta arată o serie de documentei pregătite de spanioli pentru acest demers. Astfel, se pare că brandul achiziționat în 2019 de către Pierer Group va pune la bătaie un ES700 și un SM 700.

Modelele ar putea fi versiuni ale actualelor KTM 690 SMC R și KTM 690 Enduro R, o linie de motociclete dublată și de Husqvarna. Rămâne de văzut cum va evita KTM canibalizarea a trei modele care pleacă de la același propulsor monocilindric de 74 de cai putere și același cadru trellis, cu un rezervor montat posterior. Oricum, deja se vorbește de ceva timp că putem aștepta motociclete „street legal” de la Gas Gas, inclusiv o versiune proprie a 890 Adventure.

Deși, potrivit unor surse de încredere, intrarea sub umbrela KTM a Gas Gas era privită de cel puțin o parte a angajaților spanioli precum o rușinoasă capitulare, această mișcare s-a dovedit una de bun augur pentru brand. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Gas Gas să câștige Raliul Dakar, așa cum a făcut-o altături de Sam Sunderland în acest an, să obțină podiumuri Moto 3, iar acum să facă trecerea la Moto 2.

Așadar, privește bine cele trei imagini și meditează la care ar putea fi rezultatul suprapunerii celor trei imagini. Dacă ai talent la design, te încurajăm chiar să ne trimiți o schiță.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account