Trei turisti au fost expulzati din Cambodgia dupa ce au mers goi pe motocicleta [VIDEO]

Trei studenti europeni au fost expulzati din Cambodgia dupa ce au fost prinsi de politie in timpul unei cascadorii cel putin neobisnuite.

Britanicul Crawford Brown, in varsta de 24 de ani, impreuna cu o prietena finlandeza si inca un turist italian au fost arestati de politia din Phnom Penh pentru ¨violarea obiceiurilor si culturii tarii¨. ¨Nu le putem permite turistilor sa se ocupe de acte pornografice in tara noastra,¨ a declarat politia. Dar ce au facut cei trei?

Cum se poate vedea in clipul de mai sus, studentul britanic, impreuna cu prietena sa, mergeau pe strazile unui oras din apropiere de Phnom Penh complet goi. De aceea cei doi studenti au fost arestati, dar nu inainte ca cineva sa imortalizeze cateva momente din isprava lor cu un smartphone si sa le posteze pe net.

Brown este student la University of the West of Scotland, iar ceilalti doi ¨nudisti¨ sunt studenta finlandeza de 21 de ani Catarina Aarnio si italianul Giancarlo Alocca, in varsta de 30 de ani. Se pare ca incidentul ar fi avut loc in districtul Leuk Daek, la 80 de kilometri de sud de Phnom Penh.

Seful politiei din Kandal Eav Chamroeun a declarat pentru Phnom Penh Post:

„Cred ca aceasta este prima data cand strainii merg pe motocicleta goi in Cambodgia. Actiunile lor au incalcat grav integritatea morala a Cambodgiei, traditiile si cultura tarii, pe langa legea cambodgiana.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account