Am fost la Custom Wheels si ne-a placut [GALERIE FOTO]

Expozitia Custom Wheels despre care va spuneam zilele trecute si-a deschis portile pentru vizitatori ieri. Trebuie sa spunem ca arata chiar mai bine decat ne asteptam. Exponatele sunt foarte interesante, vizitatorii au venit in numar destul de mare si atmosfera este una placuta si inedita. Daca nu ati ajuns inca, va anuntam ca si azi e deschis si ca merita drumul pana acolo si pretul biletului.

Iata cateva poze realizate de colegul Claudiu Ionescu:

[wzslider]

Vizitatorii se pot delecta cu degustari de whisky Jameson, pot vedea motociclete custom de toate tipurile, exista si biciclete customizate si cateva masini personalizate. Cei interesati de arta bricolajului pot vedea artisti in plin proces de creatie.

Cel mai mult ne-a impresionat board-tracker-ul realizat de Anarchy Customs din Campia Turzii, o creatie cu totul inedita, complet realizata in-house, cu idei extraordinare precum discul de frana montat pe pinionul de atac si aripa spate care joaca rol de rezervor de ulei pentru motorul de Harley-Davidson Sportster 1200.

25 Aprilie 2015 - Custom Wheels 114

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account