Yamaha lansează noua MT-03

Yamaha MT-03 primește un facelift, având acum o estetică mai agresivă, și o actualizare tehnologică. Motocicleta arată mai compact și mai interesant, păstrându-și latura practică.

Cu noul design, MT-03 se integrează mai bine cu restul gamei MT, al cărui motto este „Partea întunecată a Japoniei”. MT-03 avea un design puțin cam pașnic pentru aceste pretenții, dar problema a fost rezolvată pe deplin odată cu lansarea modelului 2020. Noul design are masele concentrate în partea anterioară și o parte frontală complet nouă, cu lumini de poziție duble, înclinate, cu LED și un far central cu LED, plus noi semnalizatoare înguste (și ele cu LED).

Propulsorul este același bicilindric de 321 cmc, care are acum pistoanele forjate, mai ușoare, care reduc vibrațiile și îmbunătățesc răspunsul la accelerare, și cilindrii DiASil, din aluminiu, care disipează foarte bine căldura.

La capitolul suspensii, furca este complet nouă, fiind acum de tip inversat, cu jambe de 37 mm. Bascula este acum mai lungă, având lagărul de pe cadru mai aproape de centrul de greutate al motocicletei și un unghi mai favorabil față de asfalt, pentru un plus de tracțiune și manevrabilitate.

Bordul este complet nou, complet digital, cu un afișaj LCD mai ușor de utilizat. Motocicleta va fi disponibilă în culorile Ice Fluo, Icon Blue și Midnight Black, prețul oficial urmând să fie anunțat în curând de importatorul Yamaha în România, Motodynamics. Cei care sunt interesați de model pot folosi aplicația Yamaha MyGarage pentru a-și crea propria motocicletă, configurând-o după bunul plac și putând s-o vadă la rezoluție înaltă, din toate unghiurile.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account