Honda Monkey 125, ediția limitată „Star Wars”: de partea Întunericului sau a Luminii?

Honda Monkey 125 este o mini-motocicletă cu statut de cult, seria „Star Wars” este un mega-cult, cum ar fi dacă am lansă o Monkey 125 ediție limitată „Star Wars”, s-a întrebat Honda Thailanda. Un cult la pătrat, am putea spune.

„Joaca” celor de la Honda Thailanda nu se rezumă însă doar la atât. Honda Monkey devine un actor al bătăliei între forțele binelui și cele ale răului, pentru că din cele 300 de exemplare „Star Wars Limited Edition”, 150 vin branduite ca „The Dark Side of the Force”, cealată jumătate fiind prezentată ca, ați ghicit, „The Light Side Edition”.

În consecință, 150 de Monkey sunt vopsite negru, la fel ca și straiele lui Darth Vader, iar alte 150 sunt predominant albe, ca straiele lui Obi-Wan Kenobi sau pe acolo. Detaling-ul continuă, căci un Monkey de partea Întunericului va avea manșoane și capace laterale de culoare roșie, cele „bune” au manșoane și capace laterale albastre.

Apoi, există, dacă nu v-am spus și mai mult detailing, cam oriunde s-ar putea instala un sticker, acesta se găsește instalat. Dar, nu e vorba de simple stickere, acestea fiind foarte elaborate, imprimate în relief, iar capacele filtrelor de aer sunt din carbon. Regăsim multe elemente din filmele lui George Lucas, de la zicerea „Forța fie cu tine”, la elemente grafice caracteristice luptătorilor de partea Imperiului sau a Rebelilor.

Mai mult, pentru ca distracția să fie completă, fiecare Honda Monkey se vinde cu un Monkey Star Wars Premium Box Set, care include nu doar un breloc și o pancardă luminoasă, două „săbii laser” (???) ci și o mai practică geacă de piele cu patchuri Star Wars!

Șocant este prețul la care s-au vândut absolut toate exemplarele, într-o singură zi, 113.000 baht, ceea ce înseamnă 2.900 de euro. Potrivit Motorrad, deja există astfel de Monkey 125 care sunt scoase la licitație, deci cine știe, poate vom vedea una și pe străzile noastre.

foto via Motorrad

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account