Barbara Fumagalli, muza padocului de World Superbike [FOTO]

Pentru ca inceputul de martie este dedicat partii feminine a motociclismului, v-o prezentam pe frumoasa Barbara Fumagalli, cea care l-a cucerit pe riderul de WSBK Niccolo Canepa.

[wzslider]

Poate ca Niccolo Canepa va avea o viata grea in sezonul 2015 al Mondialului de Superbike, avand in vedere ca alearga pe motocicleta echipei EBR a lui Erik Buell, un bolid care nu se poate compara (cel putin nu inca) cu motocicletele care isi disputa podiumul. Dar italianul, fost campion in Superstock 1000, se poate consola oricand cu gandul ca o are alaturi pe una dintre cele mai frumoase femei din padoc, Barbara Fumagalli, de profesie (surpriza!) fotomodel.

barbara-fumagalli-13

Tanara italianca provine din regiunea lombarda, a concurat la Miss Italia si a facut din Canepa unul dintre cei mai invidiati barbati din padoc, cucerind pe toata lumea cu aerul sau simpatic, dezinvoltura si un suras absolut irezistibil. Si in zilele care urmeaza probabil va fi alaturi de iubitul sau, care este in proces de refacere dupa o cazatura dura in prima etapa, la Phillip Island, si vrea cu orice pret sa nu rateze urmatoarea etapa, cea din Thailanda, de pe 22 martie.

barbara-fumagalli-29

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account