Un vietnamez a spart o bancă apoi și-a cumpărat un Kawasaki ZX-10R Ninja nou-nouț, din showroom!

Să jefuiești o bancă, iată un lucru reprobabil, dar care nu e, în definitiv, un mare subiect pentru o știre. Să îți cumperi un Kawasakai ZX-10R Ninja nou, din showroom, nu e ceva ce faci în fiecare zi, dar, nici asta nu e un subiect de știre. Eventual poate fi obiectul unor postări de succes pe Facebook și pe Instagram. Cum este să le faci însă pe toate? Chiar trebuie să îți placă să trăiești periculos!

Uite așa, obținem un subiect de știre! Nguyen Van Nam, un vietnamez în vârstă de doar 23 de ani, a jefuit pe 7 ianuarie o bancă din Hai Phong. A scăpat cu 3,5 miliarde de Dong, adică peste 100.000 de euro și, într-un acces de înțelepciune a dat buzna pe 8 ianuarie într-un showroom Kawasaki pentru a-și achiziționa un ZX-10R Ninja, desigur, cu banii jos.

Personalul de vânzări a rămas uimit atunci când tânărul le-a pus pe tejghea 700 milioane Dong, adică o sumă ce depășește binișor 20.000 de euro. Nu au avut ce să facă, i-au înmânat și ei cheile motocicletei, ba chiar se pare că și un buchet de flori, pentru a marca momentul. Toată lumea s-a pozat fericită și se pare că instinctele de infractor periculos ale lui Van Nam – hmmmm, știți la ce rimă și la ce actor ne gândim – nu au fost câtuși de puțin alertate. Probabil vietnamezul se gândea deja la cum va ”forja” Ninja-ul pe bulevardele vietnameze…

Se pare că, un avid utilizator de social media, Van Nam nu a putut rata nici șansa unică de a mai câștiga niște followers, așa că Poliția nu a avut prea mult de lucru, arestându-l pe 9 ianuarie. Și dacă această poveste nu e deja suficient de ciudată și, să recunoaștem, amuzantă, Nguyen Van Nam ar fi o prezență cunoscută pe canalele social media din Vietnam, despre el circulând și povești că ar fi trântit primul ZX-10R din această țară!

Acum, Van Nam are timp să reflecteze la cele întâmplate, din liniștea celulei. Se pare că tânărul este un tattoo artist care din cauza pandemiei nu a mai avut de lucru, rămânând fără bani de cheltuit, conform declarațiilor sale către presa locală. Poliția a găsit 800 de milioane Dong îngropați în grădina tânărului, confiscând, alături de motocicleta Kawasaki, un pistol Colt cu mai multe gloanțe și un IPhone 13. Evident, nu putem să nu remarcăm jacheta lui Nguyen, dacă asta l-ar putea consola cu ceva…

foto: newsbeezer, via visordown.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account