Acces gratuit pe pistă pentru stradali în ziua curselor, la ultima etapă de MotoRC, în weekend

Mai sunt doar două zile până la începutul ultimei etape de MotoRC din 2018. Dacă veniți la MotorPark România în cele trei zile de competiție, de vineri 28 septembrie, până duminică, 30 septembrie, veți avea ocazia să vedeți cele mai spectaculoase curse de motociclism viteză din România.

Campionatul MotoRC a câștigat foarte mult în popularitate încă de anul trecut. Asta pentru că oferă cel mai simplu și mai ușor acces la competițiile de motociclism-viteză pentru riderii amatori: costuri minime, timp mult pe pistă, distracție maximă. De aceea, MotoRC este competiția de motociclism viteză cu cei mai mulți participanți români.

Safety-car-ul oficial al competiției MotoRC, Kia Rio.

Deși vremea se va răci, ploaia se pare că nu le va încurca prea mult socotelile riderilor care se vor prezenta la startul ultimei etape, în cele patru clase cunoascute deja: Stock 600 și Stock 1000, pentru riderii rapizi, și Michelin Street Racers 600 și 1000, pentru amatori. Doar că, de data aceasta, etapa de MotoRC va fi comună cu penultima etapă de Romanian Superbike. Riderii de la RoSBK vor alerga la aceleași clase, doar că acolo se numesc Superbike și Supersport (1000 și 600 rapizi) și Rookies 600 și 1000, pentru debutanți.

Programul celor trei zile, ajustat pentru ca riderii să aibă parte de cât mai mult timp pe pistă.

Una dintre nouățile foarte interesante pentru spectatorii veniți la pistă pe două roți este faptul că, la MotoRC Science Lab, evenimentul deja tradițional din pauza de prânz a zilei curselor, riderii stradali veniți la circuit vor avea ocazia să intre pe circuitul de 4,2 km de la Adâncata, gratuit, desigur.

La această ultimă etapă, vom fi prezenți și noi, atât în calitate de rideri, cât și de spectatori. Așadar, ne vedem la Adâncata, la MotoRC!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account