Yamaha prezintă echipele de uzină de MotoGP și World Superbike

Yamaha prezintă echipele de uzină de MotoGP și World Superbike

Yamaha a prezentat schemele coloristice ale echipelor oficiale din MotoGP, respectiv World Superbike.

1

Motocicletele campionului mondial en-titre Jorge Lorenzo și ale lui Valentino Rossi au rămas în mare parte neschimbate ca design al carenelor pentru 2016, aceștia dezvelind noile modele în birourile sponsorului principal al echipei, Movistar, în Barcelona.

Având în vedere că sponsorii echipei au rămas în mare parte aceiași, iar motocicleta în sine nu s-a schimbat foarte mult față de anul trecut, și designul exterior a rămas foarte asemănător cu cel din 2015. Pentru 2016, schimbările principale la nivel tehnic constau în noile pneuri Michelin și pachetul electronic unic, lucruri care nu se reflectă în forma carenelor.

pata

Ca parte a aceluiași eveniment, s-au dezvelit și exemplarele Yamaha YZF-R1 cu care echipa Pata Yamaha World Superbike va concura în mondialul rezervat motocicletelor derivate din producția de serie, WSBK, cu Alex Lowes și Sylvain Guintoli la ghidon. Echipa de Superbike ca pleca direct la Barcelona la Portimao, pentru un test de două zile pe circuitul portughez, apoi vor merge la Jerez, pentru un test împreună cu Kawasaki Racing și Ten Kate Honda.

BMW

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account