Mol
Mol
Mol

E confirmat: Stoner revine la Ducati ca pilot de teste. Între timp, Lorenzo…

Ducati tocmai a confirmat revenirea lui Stoner în sânul echipei bologneze cu care a obținut primul său titlu mondial în 2007. Lorenzo, în schimb, se pare că nu este ajutat de karmă după titlul mondial obținut la începutul acestei luni: sponsorul HJC a reziliat contractul cu riderul din Mallorca și aceasta nu este singura problemă….

stoner-suzuka-02

E oficial: după cum vă spuneam acum câteva zile, Casey Stoner va reveni la echipa Ducati în calitate de pilot de teste, cu posibile participări ca wild-card începând din 2016. Se pare că australianul nu era mulțumit de felul în care a fost tratat la Honda în ultima vreme, începând cu refuzul celor de la HRC de a-l lăsa pe Casey să-l înlocuiască pe Dani Pedrosa preț de trei curse, cât acesta era indisponibilizat din cauza unei operații; nici fiasco-ul din cursa de la Suzuka, atunci când lui Stoner i s-a blocat accelerația în poziția deschis în primele minute după ce a intrat în cursă, accidentându-se din cauza aceasta, nu i-a picat bine riderului de la antipozi. mai ales că HRC nu a recunoscut imediat care fusese problema. În plus, se pare că la Honda programul de teste rezervat pentru Stoner era foarte limitat pentru 2016.

Astfel, Stoner revine în echipa Ducati după o pauză de cinci ani, australianul arătându-se foarte încântat de schimbare. Casey a declarat că vrea să-și pună toate resursele la bătaie pentru a-i ajuta pe Andrea Dovizioso și pe Andrea Iannone în goana lor după glorie.

399517131021sjorgelorenzo-1446993389

Între timp, problemele curg pentru proaspătul campion mondial: Jorge Lorenzo a pierdut contractul de sponsorizare cu producătorul taiwanez de căști HJC. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de gestul lui Lorenzo de pe podiumul de la Sepang, când a arătat degetul în jos în timp ce era aclamat rivalul său, Valentino Rossi. În plus, cei de la HJC au fost nemulțumiți de felul în care a gestionat Lorenzo situația după ce problemele avute cu casca în prima parte a sezonului.

Și asta nu e tot: riderul din Mallorca va fi nevoit să renunțe la participarea în cursa campionilor din cauza arsurii de gradul doi suferite la picior atunci când s-a desfăcut un furtun cu lichd de răcire al motocicletei sale în timp ce sărbătorea cu fanii săi în Mallorca. Detractorii riderului spaniol vor spune că aici avem de-a face cu karma cosmică.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account