Cristina Udrescu termina pe podium prima etapa din Ladies Trophy

Cristina Udrescu a participat azi, 30 aprilie, la prima etapa a campionatului Ladies Trophy, rezervat pilotilor de gen feminin, disputata pe circuitul Slovakiaring, de langa Bratislava.

DSC_0149

Desi nu a avut prea mult timp la dispozitie pentru acomodare, etapa avand doua zile (una pentru antrenamente si calificari, alta pentru cursa), Cristina a reusit sa-si regleze motocicleta, o Honda CBR600RR din 2003, si sa se califice pe locul patru, in urma a trei adversare pe motociclete de 1.000 cmc. Trebuie mentionat ca Slovakiaring este un circuit foarte rapid, care favorizeaza destul de mult motocicletele puternice, astfel incat realizarea Cristinei este cu atat mai demna de lauda.

Cristina a luat un start bun in cursa, ajungand pe locul doi in primul viraj, apoi a mers ceva mai tare decat la antrenamente, dar nu a fortat inutil, mai ales pe perioadele de franare, ea simtind inca urmarile accidentarii la clavicula de vara trecuta.

Sportiva noastra a terminat cursa pe locul al treilea, fiind prima intre concurentele cu motoare de 600. Astfel, inceputul Ladies Trophy este unul de bun augur pentru Cristina. Urmatoarea etapa se va tine pe 17-18 iunie pe circuitul Hungaroring, de langa Budapesta. Puteti urmari relatarea etapei din perspectiva Cristinei insasi, pe site-ul sau.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account