Deja vu? Marquez domina prima zi de antrenamente la Mugello

Marc Marquez este in frunte dupa prima zi de antrenamente pe circuitul de la Mugello, cu trei italieni pe urmele sale: Rossi, Iannone si Dovizioso.

marquez_0_original

Nu a fost o zi usoara, caci in a doua sesiune a zilei a inceput ploaia, dar nu suficient de intens incat sa necesite gumele de ploaie. In acelasi timp, asfaltul era prea ud pentru a putea folosi pneurile slick la adevarata lor capacitate. Astfel, toti riderii au ramas in boxe, cu exceptia lui Pirro, Hayden, Bautista si Aoyama, cum s-a intamplat destul de des in 2011.

¨Michelin va produce si pneuri intermediare.¨ a declarat Loris Capirossi, referindu-se la anul 2016,  cand francezii ii vor inlocui pe japonezii de la Bridgestone.

In sesiunea de antrenamente de dimineata, desfasurata pe uscat, Marquez a dominat din nou, cu un avantaj de 0,382 secunde fata de Rossi, care a obtinut al doilea timp pe unul dintre circuitele sale preferate, 0,430 secunde fata de Iannone, dupa care urmeaza Dovizioso si Lorenzo.

Astfel, Marquez si Rossi se arata din nou ca riderii aflati in cea mai buna forma.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account