Incredibil: Stoner va alerga în Marele Premiu al Argentinei în acest week-end!

Fanii dublului campion mondial australian au de ce să se bucure: după nenumărate dezmințiri din partea lui Stoner referitor la zvonurile că ar putea lua parte la unele curse ca wild-card, se pare că acesta va alerga totuși în Argentina în locul lui Petrucci, care este accidentat.

stoner-2

Știrea nu a fost confirmată încă oficial, dar se pare că echipa de uzină Ducati a adus o a treia motocicletă cu care ar urma să alerge Stoner. Astfel, Michele Pirro, care trebuia inițial să îl înlocuiască pe Petrucci pe motocicleta echipei satelit Pramac (model Ducati GP15), va sta pe bară în cursa de pe circuitul Termas de Rio Hondo.

Membrii echipei Ducati nu spun încă nimic despre această veste, dar a fost confirmată de mai multe surse destul de sigure din padoc. Dezavantajul lui Stoner ar fi că nu cunoaște circuitul, dar acest dezavantaj este redus la minimum, deoarece nici ceilalți rideri nu au foarte multă experiență pe traseul argentinian, aceasta fiind a doua oară când Motomondialul ajunge pe Termas de Rio Hondo. Participarea lui Stoner ar urma să înceapă încă de la primele antrenamente libere, în această seară, deci stați cu ochii pe ecrane!

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account