Andrea Iannone, suspendat pentru dopaj

Lui Andrea Iannone i s-au găsit urme de steroizi în urină în urma unui control efectuat de Agenția Mondială Anti-Doping la Sepang. Pilotul Aprilia a fost suspendat până la elucidarea cazului. Are dreptul la recurs.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru controversatul pilot italian Andrea Iannone: în urma unui control din 3 noiembrie, anul curent, efectuat în timpul etapei de la Sepang, în urina sa au fost găsite urme ale unei substanțe nespecificate, dar clasificată în secțiunea 1.1a a regulamentului, ca „steroid anabolizant androgen de proveniență exterioară (AAS)”.

Iannone are dreptul la analiza unei a doua mostre, luate în aceeași perioadă. Până ce se va confirma eventuala sa nevinovăție, este suspendat din orice activitate competițională (inclusiv teste) începând cu astăzi, 17 decembrie. Deocamdată, acestea sunt toate informațiile pe care le poate divulga Federația Internațională de Motociclism.

Vestea vine la finalul unui sezon dificil și dezamăgitor pentru pilotul italian, implicat în multe controverse în ultimii ani. Ultima a venit chiar în intersezonul trecut, când Iannone n-a putut participa la testele de iarnă de la Sepang din motive legate, pare-se, de o operație estetică recentă, nu tocmai reușită, care făcea ca, de fiecare dată când își punea casca, să îl doară fața foarte tare.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account