Ducati își deschide parc de distracții

Ducati își deschide parc de distracții

Ducati Panigale V4 (10)

Ducati World va fi inaugurat în 2019 și va fi un parc de distracții dedicat fanilor brandului italian. Constructorul din Borgo Panigale și-a asigurat o suprafață de 35.000 metri pătrați în cadrul complexului Mirabilandia din nordul Italiei.

Astfel, Ducati va fi primul constructor de motociclete care va avea un parc de distracții dedicat. Proiectul italienilor presupune o multitudine de atracții, atât pentru junori cât și pentru părinții lor. Ducati World va avea un roller coaster nou, menit să transpună senzațiile pilotajului unei motociclete, simulatoare de curse, o secțiune destinată realității virtuale, precum și un showroom unde vor fi expuse cele mai importante modele din istoria mărcii. Pe lângă toate acestea, va exista un restaurant tematic și un fan shop dedicat.

Este de așteptat ca modelele Ducati Scrambler să joace un rol important în conceptul parcului de distracții, dat fiind publicul nou pe care l-au câștigat datorită aspectului nonconformist.

Mirabilandia este al doilea parc de distracții din Italia și este localizat în zona de nord a peninsulei, în regiunea Emilia-Romagna, aproape de orașul Ravenna.

BMW

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account