Cu genunchiul pe jos pe cruisere: King of the Baggers, pe Laguna Seca! [VIDEO]

Nu vezi în fiecare zi 13 cruisere care rup asfaltul pe circuit, cu piloți profesioniști la ghidon. Fix asta s-a întâmplat în cursa suport din MotoAmerica, campionatul american de Superbike, noua clasă King of the Baggers, sponsorizată de Drag Specialties. Practic, 13 preparatori renumiți au invitat câte un pilot de renume să alerge pe legendarul circuit cu motocicletele preparate de ei. Singura regulă? Trebuie să fie un bagger (Harley-Davidson sau Indian), cu gențile montate. S-au modificat suspensii, frâne, scărițe, s-au pus alte pneuri și una dintre motociclete, un Harley Street Glide, avea și turbocompresor!

Câștig de cauză a avut Tyler O’Hara, pe Indian, pentru echipa S&S Challenger, cu podiumul completat de Hayden Gillim, pe Harley-Davidson și de Frankie Garcia (Indian). Favoritul cursei era veteranul Ben Bostrom, care a avut o carieră în Mondialul de Superbike, dar acesta a fost nevoit să abandoneze, cu probleme tehnice.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account