Marquez în pole-position pentru cursa de azi, urmat de Rossi și de Lorenzo

Marc Marquez a fost de neoprit pe circuitul Termas de Rio Hondo din Argentina, pilotând într-un mod spectaculos și mult prea rapid pentru adversarii săi. Cu toate acestea, Rossi și Lorenzo se arată competitivi pentru cursă.

56fed527a4fbc9-61232184

Marquez a obținut pole-position-ul în primul său tur cronometrat din sesiunea de calificări Q2, realizând un timp cu peste o secundă mai bun decât timpul celui de-al doilea clasat, Lorenzo, din acel moment. Apoi catalanul s-a retras la boxe, în timp ce adversarii săi au dat totul pentru a-i bate uluitorul timp de 1:39.411. Până în acel moment, niciun al rider nu coborâse sub 1:40 în niciuna dintre sesiunile cronometrate.

Spre finalul sesiunii de calificări, Rossi și Lorenzo păreau să-i pună probleme lui Marquez, obținând timpi ceva mai buni în primele sectoare, dar pierdeau pe final. Chiar și așa, Rossi a reușit o performanță remarcabilă (mai ales având în vedere că italianul nu este, în general, un specialist al calificărilor), obținând locul al doilea pe grila de start, cu un timp cu puțin sub patru zecimi de secundă față de Marquez. Lorenzo a fost al treilea, cu încă două zecimi de secundă mai jos.

Merită menționat, însă, faptul că Marquez a căzut spre finalul sesiunii, încercând să-și îmbunătățească timpul. Catalanul mai căzuse o dată și într-una din sesiunile de antrenamente libere. Și Lorenzo a căzut în antrenamentele libere, în virajul 1, un viraj care a făcut multe victime în acest weekend. Rossi este singurul rider de pe prima linie a grilei care nu a căzut deloc, semn că italianul nu a fost nevoit să forțeze peste limitele sale pentru a obține timpul. Astfel, cursa de diseară ar putea fi foarte interesantă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account