Mol
Mol
Mol

Marc Marquez câștigă cursa de la Motegi și devine campion mondial

Marc Marquez a câștigat cursa de MotoGP de pe circuitul japonez Twin Ring Motegi și, după abandonurile lui Rossi și al lui Lorenzo, a devenit campion mondial pentru a cincea oară în carieră.

die2238-e-gallery-full-top-fullscreen

Începutul cursei de pe Motegi promitea din punctul de vedere al spectacolului, Marquez, Rossi și Lorenzo luptându-se la baionetă pentru primele trei poziții. În cele din urmă, Marquez părea să se distanțeze la conducere, urmat de Rossi și de Lorenzo. Doctorul a căzut, fiind nevoit să abandoneze ulterior, iar Lorenzo părea să aibă locul al doilea asigurat.

De Lorenzo se apropiau din spate Dovizioso, Aleix Espargaro și Maverick Vinales. În mod complet neașteptat, spaniolul de la Yamaha a căzut și el. În acel moment, Marquez părea să nu mai aibă rival în lupta pentru victorie. În același timp, cu punctele adunate pentru această victorie, avantajul lui Marc creștea la 77 de puncte față de Valentino Rossi, cu trei curse rămase de disputat. Astfel, Marc devine campion mondial pentru a treia oară în clasa regină și pentru a cincea oară în ultimele șapte sezoane.

alr7869

Podiumul a fost completat de Andrea Dovizioso și de Maverick Vinales, care a reușit să-și depășească coechipierul pe final de cursă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account