Harley-Davidson se pregătește pentru lansarea modelelor 2023

18 ianuarie este data la care Harley-Davidson va prezenta modelele 2023.

La ce trebuie să ne așteptăm? În primul rând, ținând cont de faptul că în acest nou an compania din Milwaukee serbează 120 de ani de existență, este limpede că vor exista o sumedenie de ediții speciale, care au început deja să fie trimise dealerilor.

Totuși, potrivit documentelor de omologare, acestea nu vor veni cu modificări substanțiale în ce ceea privește performanțele și dimensiunile. Vorbim despre modele precum FLHXS-ANV Street Glide Anniversary, FLTRXS-ANV Road Glide Anniversary, FLHTRXSE-ANV CVO Road Glide Limited Anniversary sau de LHTK-ANV Ultra Limited Anniversary în gama touring și de FLHCS-ANV Heritage Classic Anniversary sau FLFBS-ANV Fat Boy Anniversary în ce privește modelele crusing. Acestea vor beneficia de scheme de culoare și de componente speciale.

Mai departe, grație unor documente de certificare emise pentru Australia, știm deja că fanii Harley vor avea parte de un Nightster S. RH975S va fi motorizat cu același V-Twin  de 975 cmc, dar roțile vor avea spițe cu un design în X, logo-ul de pe rezervor este unul retro și, o veste bună pentru unii fani Harley, mai puțin bună pentru alții, va avea o șa pentru pasager. Depinde cum privești.

FLHFB Electra Glide Highway King este un alt nou model așteptat de la Harley- Davidson. Acesta va fi propulsat de V-Twin-ul de 1868 cmc și 92.5 cai putere „Milwaukee-Eight 114” folosit pe Road King Special, Street Glide Special și Road Glide Special. Va rula pe roți de 16 inch și, chiar dacă încă nu există fotografii, potrivit dimensiunilor, va veni cu un parbriz înalt și fără topcase.

Ținând cont de faptul că denumirea FLHFB a fost folosită în anii `60 pentru modelele Electra Glide, se așteaptă ca Highway King să fie asemănător cu Electra Glide Revival, lansat în 2021.

Totodată, pentru Statele Unite ale Americii este așteptată întoarcerea modelului Breakout FXBR, care va beneficia de propulsorul „Milwaukee –Eight 117” (1923 cmc). Tot cu referire la Statele Unite,denumirea XR350RA se regăsește în codurile VIN. Ce înseamnă aceasta? De curând am scris despre micile Harley-Davidson cu motor cu doi cilindri paraleli, pregătite pentru piețele asiatice, în colaborare cu QJ Motor. Este posibil ca și varianta de 353 cmc să fie folosită doar pentru Harley-Davidson Riding Academy, fără a fi vândută direct către public.

foto via motorcycle.com

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account