Rossi vs Marquez: doi jurnaliști italieni intră într-o altercație cu Marquez, care cheamă poliția

Doi jurnaliști italieni au fost reclamați poliției de către familia lui Marc Marquez după ce au venit la reședința acestuia din Cervera și l-au hărțuit ca parte dintr-un gag.

CSovjKMWcAEkOXE

Stefano Corti și Alessandro Onnis după altercație, cu o cameră spartă în timpul incidentului

Stefano Corti și Alessandro Onnis sunt protagoniștii unei emisiuni italiene de divertisment numită „Le Iene” („Hienele”, un fel de „Cârcotași” italieni). Aceștia s-au dus acasă la Marc Marquez ca să pună în scenă un soi de gag pentru amuzamentul telespectatorilor, dar campionul mondial en-titre nu i-a primit cu brațele deschise.

A urmat o altercație între cei doi italieni și Marquez, care a avut ca rezultat camere video sparte, intervenția poliției și câteva răni superficiale atât pentru Marc, cât și pentru cei doi prezentatori.

Se pare că aceștia l-au interpelat pe Marc în timp ce catalanul se întorcea acasă de la o sesiune de antrenament pe flat-track. A urmat altercația, în timp ce membrii familiei încercau să-i împiedice să filmeze. Prezentatorii încercau să-i ofere un trofeu la modul ironic, ca parte a glumei.

În timpul altercației, prezentatorii Alessandro Onnis și Stefano Corti pretind că li s-au spart camerele și că au fost răniți, iar Marquez a scăpat cu câteva zgârieturi pe gât.

2015-marc-marquez-iene

Un comunicat oficial emis de echipa de management a pilotului în vârstă de 22 de ani sună cam așa:

„Ieri au avut loc câteva evenimente neplăcute la Cervera. Un grup de persoane s-a prezentat în fața casei pilotului și i-au adresat o serie de insulte, încercând să pună în scenă niște acțiuni umilitoare și ridicole pentru pilot, ajungând chiar până la a împinge și a leza câteva dintre rudele sale apropiate.

Dată fiind gravitatea acestor acțiuni, aceste fapte au fost reclamate la poliție, așadar va urma deschiderea unui proces penal împotriva acestor persoane. Emilio Alzamora, în lumina circumstanțelor, nu este deloc de acord cu ce s-a întâmplat și cere ca «acțiuni de acest gen să nu se mai repete» și ca «atât Marc, cât și familia sa, să primească respectul cuvenit».”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account