BMW R1250 GS Trophy Competition ne pregătește pentru modelul 2023 al adventure-tourerului bavarez

BMW Motorrad a construit 126 de unități de R 1250 GS Trophy Competition pentru a fi puse la dispoziția bravilor participanți la competiția omonimă care se va desfășura în Albania, între 4 și 10 septembrie.

Pe lângă schema de culoare Lighwhite/Gravityblue mat și exclusivistele stickere GS Trophy, R 1250 GS Trophy Competition se bucură de o serie de componente care au fost gândite pentru competiția din Albania.

Haterii or să zică că ășita cu GS-uri o ard doar în stickere exclusivte, dar adevărul e că trebuie să le cam ai cu motoarele ca să ai stickerul ăsta pe rezervor!

Este vorba despre o protecție în stil enduro, din aluminiu, pentru motorul boxer, o planșă de protecție pentru far, capace protective pentru cilindri și un ecran TFT care e rezistent în cazul în care motocicleta cade, dar și dacă accidental bolovanii antrenați prin prăbușire ar ajunge pe acesta. Sunt folosite scărițele de enduro de pe R 1250 GS Adventure, alături de manetele de frână ajustabile și de levierul de schimbare a treptelor de viteză, și acesta fiind ajustabil. Cauciucuri Metzeler Karoo 4 înlocuiesc versiunea folosită în mod obișnuit, Karoo 3, pentru un grip superior.

Panoplia lui R 1250 GS Trophy Competition este completată de o șa rally, parbrizul sport și evacuarea finală Akrapovic.

Participanții la GS International Trophy vor avea la dispoziția și un tank bag cu o capacitate de 5 litri, din colecția Adventure Bag Collection, care se poate folosi și pe codița lui R 1250 GS Trophy Competition, grație unor chingi,

Acesta conține un compartiment waterproof, un compartiment principal rezistent la apă, care se închide cu fermoare, un buzunar exterior în stil capac, cu fermoar și un orificiu pentru un cablu de încarcare sunt tot atâtea detalii practice pregătite de designerii lui Small Adventure Collection Tank Bag.

De notat că schema de culoare prezentă pe R 1250 GS Trophy Competition va putea fi regăsită ca opțiune pentru modelul 2023 al GS, pe seama căruia se fac tot soiul de speculații în prezent.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account