Mol
Mol
Mol

Harley-Davidson prezintă conceptul Pan America 1250, primul Harley adventure

Se pare că Harley-Davidson are planuri mari pentru viitor, căci tocmai a prezentat o motocicletă complet nouă, un adventure-bike denumit Pan America – primul model de acest gen produs vreodată de constructorul din Milwaukee.

Harley-Davidson are de gând să-și diversifice puternic gama de modele în viitor, modelul electric Livewire prezentat acum câțiva ani fiind primul semn în acest sens. Se pare că producătorul din Milwaukee are de gând să intre pe segmente de piață pe care nu a mai fost până acum, inclusiv enduro-touring, naked sau motociclete mici, pentru oraș.

Au apărut primele poze cu prototipul Pan America, care pare destul de interesant. Motorul este unul complet nou, cu capacitate de 1.250 cmc, chiulase cu patru supape pe cilindru și un unghi de aproximativ 60 de grade între cilindri. Se pare că americanii din Wisconsin au de gând să producă acest motor în mai multe variante de cilindree, între 500 și 1.250 cmc, cu două variante de transmisie, ceea ce sugerează că se gândesc și la o transmisie finală prin cardan, pe lângă cea deja tradițională pentru Harley-Davidson, prin curea dințată. Nu e exclus să apară și prima cutie de viteze automată a producătorului american.

Ciclistica pare și ea foarte modernă, cu furcă inversată, frâne Brembo și o basculă din aliaj de aluminiu. Look-ul motocicletei este unul nu tocmai convențional, dar, din anumite unghiuri, nu ți-ai da seama că e vorba de un Harley. Dacă ăsta e un lucru bun, vor decide cumpărătorii.

Vă ținem la curent cu informațiile despre noile modele H-D, pe măsură ce le vom avea.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account