Honda Neowing, un concept revoluționar cu trei roți

Honda va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo acest vehicul inovator cu trei roți și propulsie hibridă – boxer cu patru cilindri și motor electric. Un concept care confirmă interesul arătat de Honda pentru această categorie de vehicul.

honda-neowing-concept-tokyo

Comunicatul emis de Honda pentru a anunța acest concept-bike neobișnuit este destul de laconic: „Este un vehicul cu trei roți fără precedent, care oferă aceleași senzații ca o motocicletă sportivă în viraj, plus o stabilitate excelentă și o accelerație foarte puternică.” Acest concept va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Tokyo și este primul vehicul de această concepție prezentat de Honda, care a avut un model cu două roți pe spate acum mulți ani – scuterele din seria Gyro introduse de la începutul anilor ’80.

De data aceasta este vorba de un vehicul cu două roți pe față, care se poate înclina la fel ca o motocicletă, iar motorizarea, care folosește o transmisie semi-automată, se bazează pe un motor termic cu patru cilindri boxer (de unde și denumirea asemănătoare cu celebra Goldwing), combinat cu două motoare electrice pentru a furniza un cuplu elevat și a spori capacitatea de accelerare. Este vorba de un simplu concept deocamdată, dar acest vehicul confirmă interesul celor de la Honda în materie de vehicule alternative și de propulsie hibridă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account