Fenati va reveni în Moto3 anul viitor, Stoner nu reînnoiește contractul cu Ducati

Iată două știri interesante din sfera Motomondialului. Romano Fenati, pilotul care a fost exclus din competiție după incidentul cu Manzi de la Misano, va reveni în MotoGP anul viitor, la clasa Moto3. Iar Casey Stoner nu semnează din nou cu Ducati, la expirarea celor trei ani de contract.

După toată tevatura care s-a făcut în jurul manevrei executate de Romano Fenati la Misano asupra lui Stefano Manzi, manevră care a dus la excluderea subită a lui Fenati din competiție și la anularea contractului pe care îl avea acesta pentru 2019, iată că italianul din Ascoli Pisceno va reveni, totuși, în Motomondial.

Perioada de suspendare a lui Fenati se încheie în februarie 2019 și atunci va reveni pe pistă pentru a testa alături de echipa Snipers, aceeași cu care a alergat în ultimii doi ani. Îl va avea coleg de echipă pe Tony Arbolino, în clasa Moto3, iar sponsorul principal va fi OCTO Telematics, aceeași companie care sponsorizează echipa Pramac Ducati de la clasa regină. De altfel, Stefano Bedon, directorul echipei Snipers, declara de curând că ar vrea să îl readucă pe Fenati în Motomondial și că este de părere că linșajul mediatic de care a avut parte pilotul în vârstă de 22 de ani a fost excesiv.

În alt context, divorțul dintre Casey Stoner și Ducati era iminent de ceva vreme și astăzi a venit confirmarea oficială printr-un comunicat emis de producătorul din Borgo Panigale. Pilotul australian avea contract cu Ducati pentru a ajuta la dezvoltarea prototipului Desmosedici GP și a lui Panigale V4. Apoi, în rol de „brand ambassador”, Stoner a fost unul dintre protagoniștii WDW în 2016 și 2018.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account