MotoGP Misano: Romano Fenati descalificat, pierde locul în echipă și contractul pentru anul viitor

MotoGP Misano: Romano Fenati descalificat, pierde locul în echipă și contractul pentru anul viitor

Pilotul italian Romano Fenati a devenit faimos dintr-un motiv nu tocmai ideal. Impulsivul rider din Ascoli Pisceno i-a apucat maneta de frână rivalului Stefano Manzi în plină cursă, aproape făcându-l pe acesta să cadă.

În urma incidentului, Fenati a primit steagul negru, fiind descalificat din cursa clasei Moto2 de la Misano. Dar asta nu a fost tot. În urma ploii de reacții negative din partea fanilor și a presei, tânărul italian și-a pierdut locul în echipa Snipers pentru anul acesta. Apoi MV Agusta, echipa care îl anunțase pe Fenati ca pilot la categoria Moto2 pentru anul viitor, a anunțat că a rupt contractul cu acesta, ca urmare a gestului profund nesportiv și de-a dreptul periculos pe care l-a făcut tânărul rider.

Iată cum a arătat teribilul incident pentru care se face vinovat Fenati:

Romano Fenati are un istoric încărcat de ieșiri impulsive, fiind eliminat brusc din echipa Sky VR46 a lui Valentino Rossi de la Moto3 după ce s-a purtat violent cu unele persoane din echipă.

În acest moment, cariera italianului pare să fie pierdută complet, cel puțin în Motomondial. Fenati a publicat un post pe Facebook în care își cerea scuze și își justifica oarecum acțiunile prin provocările repetate ale lui Stefano Manzi, dar, între timp, pagina lui Fenati nu mai este publică.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account