Yamaha sărbătorește 30 de ani de la lansarea primei biciclete electrice de serie, cu un nou propulsor

Yamaha Motor Company a fost fondată în 1955, iar în ultimele șapte decenii, marca a devenit sinonimă cu dezvoltarea de noi tehnologii inovatoare și concepte îndrăznețe.

Astfel, compania se aventura într-un domeniu cu totul nou la începutul anilor 1990, atunci când Yamaha investea masiv în dezvoltarea sistemului Power Assist System pentru biciclete.

Așa a apărut prima eBike de producție din lume, grația unui motor electric care oferă asistență la pedalare. Se întâmpla în 1993, iar astăzi bicicletele electrice sunt din ce în ce mai populare.

În ultimii 30 de ani, Yamaha a dezvoltat o gamă de propulsoare electrice compacte și ușoare, cu un cuplu ridicat, apreciate pentru livrarea lină și instantanee a puterii. Folosind tehnologii de control electronic de ultimă oră, unitățile de propulsie Yamaha oferă o senzație naturală care oferă o experiență unică și plăcută de condus. Preferate de multe mărci de eBike de top, unitățile de propulsie Yamaha și-au stabilit o reputație la nivel mondial pentru calitatea lor premium, fiabilitatea remarcabilă și o rețea de service globală.

Gama motoarelor electrice Yamaha se mărește acum prin lansarea noului PWseries C2, un motor ușor, elegant și versatil pentru eBike, destinat segmentelor urbane și navetiștilor. 

Dezvoltată pe baza modelului PW-CE, noua serie PW C2 oferă cu 10% mai mult cuplu, iar dimensiunile sale reduse oferă designerilor de eBike libertatea de a crea un șasiu manevrabil și agil, cu o gardă la sol mare. Funcționarea sa foarte silențioasă îmbunătățește experiența de utilizare și contribuie la un mediu mai plăcut pentru toată lumea.

 Unitățile propulsoare din seria PW C2 dezvoltă un cuplu de 55 Nm și cântăresc doar 3 kg.Totodată, software-ul Yamaha răspunde instantaneu la schimbarea condițiilor de rulare, astfel încât cea sau cel aflat la pedale să se bucure de o asistență lină și naturală.

Fie că este vorba de rampe sau de vânt de față, propulsorul trimite nivelul potrivit de cuplu în pedale. Utilizatorii pot alege unul dintre cele patru niveluri diferite de asistență – High, Standard, Eco și Eco+, existând și o funcție de asistență la mers, atunci când bicicleta electrică este împinsă.

Seria PW C2 este compatibilă cu toate afișajele și bateriile Yamaha, oferind o flexibilitate producătorilor de biciclete electrice.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account