Fiasco în clipul promoțional pentru Royal Enfield Himalayan – motocicleta se dezmembrează [VIDEO]

Royal Enfield a publicat de curând un clip promoțional cu noul model Himalayan – o motocicletă adventure monocilindrică la un preț fără concurență. Dar s-ar putea ca producătorul indian să aibă o problemă încă dinainte de lansarea modelului. La un moment dat, în film, se vede clar cum se desprinde scărița dreaptă după o săritură ușoară și piciorul riderului atârnă în gol, în timp ce acesta se uită în jos, surprins. Momentul respectiv este la minutul 1:53 în clipul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=gsPc1y7YeiI

Filmul a fost realizat și publicat chiar de către Royal Enfield, marcând finalul unei lungi perioade de așteptare în care foarte mulți potențiali clienți s-au întrebat cum va arăta și de ce va fi în stare motocicleta adventure simplă și ieftină realizată de renumitul producător indian. Momentul jenant cu scărița a fost semnalat prima dată de unul dintre cititorii site-ului britanic Visordown.

85080

Momentul din clip în care scărița dreaptă rămâne undeva în urmă

Riderul din imagini este indianul CS Santosh, un pilot cu experiență în Raliul Dakar, iar cei de la Royal Enfield păreau să aibă rețeta ideală pentru un marketing de succes al unui produs mult-așteptat. Dar se pare că, pe lângă competența îndoielnică a fabricii (o scăriță nu are voie să se rupă atât de ușor), nici realizatorii clipului n-au fost mai străluciți, căci era foarte ușor ca imaginile cu scărița ruptă să nu fie incluse la montaj. Asta dacă nu cumva toate celelalte cadre disponibile includeau ruperea altor elemente, chiar mai importante decât scărița…

85067

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că modelul este interesant…

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account