Schuberth M1 votată casca anului în categoria open face

Schuberth M1 a fost votată „casca moto a anului” pe site-ul independent webBikeWorld.com în categoria căștilor open face.

01SCHU16_WBW-Logo

Site-ul american webBikeWorld.com este o revistă online care se ocupă, printre altele, cu evaluarea independentă a accesoriilor și echipamentelor moto. Respectivul portal organizează anual competiția „Produsul moto al anului”, în mai multe categorii.

Premiul „Casca anului” pentru 2015 în categoria open face a fost acordat modelului M1 de la Schuberth, cu mențiunea: „Cine ar fi crezut că Schuberth va face vreodată o cască open face? Dar Schuberth M1 este, fără îndoială, un produs deosebit. Este un «Schuberth» al căștilor open face.”

01SCHU16_Schuberth M1

Site-ul american a calificat Schuberth M1 drept casca open face cu cel mai înalt nivel de calitate disponibil la ora actuală. Testerii au fost convinși de calitatea deosebită a fabricației și a vopselei și de căptușeala ventilată, antibacteriană și fără îmbinări sau cusături la vedere. S-a menționat și calitatea optică a vizierei de soare și a celei normale, cu un câmp vizual complet deschis, neobstrucționat.

Au fost apreciate și microfoanele și difuzoarele preinstalate. Cu sistemul opțional SRC-System, clientul poate monta un sistem intercom integrat în cinci secunde, literalmente. Sistemul intercom permite comunicarea prin Bluetooth cu pasagerul sau alți rideri, convorbiri telefonice, redare de muzică și de instrucțiuni GPS, toate la un „preț surprinzător de rezonabil”.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account