Husqvarna 801 prezentată cu mare fast!

Până la lansarea Husqvarna Vitpilen de mare cilindree – a se citi 900 cmc – brandul deținut de Pierer Mobility ne propune un teaser cu ceea ce se cheamă Svartpilen 801. Un teaser  cum poate nu s-a mai văzut niciodată.

„Prototipul”, așa cum îl descrie Husqvarna, este filmat ba pe o pistă de gheață, ba pe una specifică curselor de dirt-track. Și ca treaba să fie treabă, competentul rider este de fapt o ea, o motociclistă care scrie această poveste de gheață și țărână. Adică, „A Tale of Dirt and Ice”, după cum poți vedea mai jos.

Atât doar că pare să avem de-a face cu o motocicletă de serie în toată regula, care a fost acoperită de stickere pentru a-i da această aură de prototip. Ce a dezvăluit până acum Husqvarna este că motocicleta va cântări 181 de kilgorame, va avea suspensie reglabilă și un amortizor de ghidon, ambele de la WP.

În ce privește propulsorul, acesta este unul cu doi cilindri paraleli, mai exact varianta de 799 cmc a unității LC8c, prezentă pe cea mai nouă variantă a KTM 790 Duke. Cadrul din tuburi de oțel, frânele și bascula turnată din aluminiu sunt specifice acestui model, în schimb, totul este împachetat în designul inconfundabil al cuplului Svartpilen – Vitpilen.

Potrivit Husqvarna motocicleta va fi lansată oficial pe 19 martie.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account