Suzuki patentează un model cu doi cilindri paraleli, poate înlocuitorul lui SV650

Noile imagini cu patentul Suzuki ne dezvăluie cam cum ar arăta un eventual înlocuitor pentru Suzuki SV650.

Nu e o surpriză că Suzuki lucrează la un înlocuitor pentru venerabilul SV650. Imaginile din dosarul de patent al producătorului din Hamamatsu demonstrează că Suzuki urmează o rețetă clasică pentru succes.

Cele mai noi imagini ale noului model confirmă că dezvoltarea acestuia este în plin curs și ne dau câteva informații despre cadrul, bascula și motorul noului model. Imaginile care scăpaseră în presă mai demult se concentrau mai mult pe motor și pe amplasarea acestuia în cadru. Celelalte elemente ale ciclisticii păreau mai degrabă puse acolo ca să umple un spațiu. Aceste noi imagini ne dau o idee foarte clară despre direcția pe care o urmează inginerii de la Suzuki, un design pe care fanii popularei Yamaha MT-07 îl vor găsi foarte familiar.

Motocicleta folosește un cadru destul de convențional, care folosește motorul ca element portant. Motorul cu doi cilindri paraleli este prins în puncte de fixare în față și în spate, plus în partea de jos a carterului motor în spate. Cadrul este un design hibrid cu un element din țeavă în partea superioară și plăci presate sau turnate în lateral. Subcadrul este un design simplu, montat pe cadrul motocicletei cu șuruburi.

Bascula este cel mai important element complet nou pe care îl vedem în noile imagini. Imaginile anterioară arată un element foarte simplist care nu avea cum să intre în producția de serie. Bascula pe care o vedem aici are un design mult mai elegant, cu forme diferite pentru cele două brațe. Vedem și că amortizorul este montat sub linia de jos a basculei, ceea ce arată că există un sistem de pârghii pentru montarea sa pe basculă.

Motocicleta la care lucrează Suzuki este probabil destul de departe în procesul de dezvoltare, căci dosarul de patent care conține imaginile pe care le vedeți aici a fost depus în mai 2019. Asta înseamnă că am putea vedea noul model într-un viitor nu prea îndepărtat.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account