Jorge Lorenzo trece la căștile Shark, după problemele avute cu HJC

Campionul mondial Jorge Lorenzo a confirmat zvonul cum că va purta căștile producătorului francez Shark începând din 2016, după problemele repetate pe care le-a avut cu cele HJC de-a lungul ultimului sezon.

shark

Lorenzo a pierdut șansa la victorie în prima cursă din 2015, în Qatar, din cauza desprinderii unei porțiuni din căptușeala căștii, care i-a obstrucționat vederea. Apoi, la Silverstone, Lorenzo a fost incomodat serios de viziera aburită, pe ploaie.

Campionul mondial en-titre spune că este încântat că a făcut trecerea la Shark, urmând a purta modelul de top Race-R Pro.

„Sunt foarte mândru să alerg în următoarele sezoane cu o marcă atât de prestigioasă cum este Shark, care are o istorie îndelungată în MotoGP. Pentru mine, aceasta reprezintă o provocare foarte interesantă și sunt sigur că, împreună, vom forma o echipă excelentă. Sper să pot răsplăti această încredere care mi se acordă cu succese majore,” a spus Lorenzo.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account