Mol
Mol
Mol

Noile Triumph Tiger 900 și Scrambler 1200 în ultimul film cu James Bond

Triumph a semnat un acord cu producătorii celui mai nou film din seria James Bond, „No Time To Die”, care va apărea în aprilie 2020.

Când apare un nou film cu celebrul agent 007, toți pasionații de mașini și de motociclete sunt atenți la vehiculele care apar în film. Iată ce vom vedea în ultima peliculă, „No Time To Die”, care va fi lansată în aprilie anul viitor.

Triumph Motorcycles tocmai a anunțat colaborarea cu producătorii celui de-al 25-lea film din seria James Bond, iar echipa Design Workshop de la Triumph a colaborat cu cascadorii filmului pentru pregătirea motocicletelor, printre care se numără noul Tiger 900 și modelul Scrambler 1200, lansat anul trecut.

Nick Bloor, CEO Triumph, a declarat: „Ne bucurăm să colaborăm cu ultimul film din seria James Bond, „No Time To Die”. Triumph Motorcycles a avut norocul unei lungi istorii în domeniul cinematografic: marele ecran nu ne este deloc străin. Știm că motocicletele noastre sunt foarte agile și sportive și de-abia așteptăm să le vedem în acțiune, mai ales pe noul și mult-așteptatul Tiger 900.”

Coordonatorul echipei de cascadori a filmului, Lee Morrison, a declarat: „Triumph ne-a dat prototipurile noului Tiger 900 încă dinainte de lansare, ca să putem filma înainte de prezentarea oficială a motocicletei. Trebuie să spun că le-am folosit cu adevărat în toate condițiile și pe toate terenurile posibile: pietre ascuțite, noroi adânc, viteze mari, sărituri înalte, urcări și coborâri. Toate modelele Tiger și-au îndeplinit misiunea foarte bine, fără vreo problemă mecanică, iar asta arată că pot cu adevărat să fie folosite oriunde.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account