Mol
Mol
Mol

Tupeu maxim: hoți din Anglia se laudă cu motocicletele furate pe Instagram!

Furturile de motociclete sunt o problemă gravă în anumite părți ale Marii Britanii, una care afectează până și echipe de nivel înalt din Campionatul Britanic de Superbike, ale căror motociclete dispar câteodată chiar din clădirile încuiate, cu alarmă.

bristolthief2

Dar situația a ajuns la un cu totul alt nivel când o bandă de hoți de motociclete din Bristol a intrat pe Instagram ca să se laude cu motocicletele pe care le fură din oraș.

Contul de Instagram „Bristolbiketaker” (literalmente „cel care ia motociclete din Bristol”), care este actualmente setat ca privat și are peste 1.900 de followeri, conține peste 100 de poze cu motociclete furate.

Hoții apar de multe ori în poze lângă motocicletele pe care le-au furat, cu fețele acoperite de emoticon-uri sau de glugi și cagule. Aceștia postează și videoclipuri cu ei mergând pe motocicletele furate.

Descrierea contului Bristolbiketaker sună cam așa: „Mi se spune Domnul „Îți fur motocicleta”, rider de la pușcărie / luăm totul și orice din Bristol.”

O victimă a acestora, al cărui Triumph Street Triple a fost furat din parcarea unui centru comercial din Bristol, și-a văzut motocicleta pe contul de Instagram, aceasta fiind ulterior recuperată dintr-o carieră părăsită de lângă oraș.

bristolthief1

Poliția din Avon și Somerset a declarat că știe despre contul de Instagram și că investighează conținutul acestuia.

Motocicliștii din Bristol sunt foarte furioși din cauza furturilor în creștere, așa că au compilat un document care conține locurile din oraș de unde s-a furat cel mai mult și locurile unde se bănuiește că hoții ar duce motocicletele ca să le conducă, depoziteze sau să le dezmembreze.

Documentul conține și numele, adresele și poze unor suspecți de furturi de motociclete din oraș și este partajat pe grupul de Facebook UK Motorcycle Theft Protest, care protestează împotriva nivelului crescând de furturi de motociclete din Marea Britanie și cere autorităților să se ocupe de situație, încurajând în același timp motocicliștii să se protejeze mai bine împotriva furtului.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account