BMW prezintă noul ConnectedRide Navigator

Noul BMW Motorrad ConnectedRide Navigator oferă fiecărei motociclete BMW posibilitatea de a naviga oriunde pe drumurile acestei planete. 

Si  nu doar asta! Folosind ID-ul personal BMW, toate rutele, înregistrările și planificarea rutelor sunt sincronizate între navigator și aplicația BMW Motorrad și, prin urmare, sunt disponibile și în aplicația BMW Motorrad în orice moment și de oriunde. Atât hărțile, cât și funcțiile navigatorului sunt mereu actualizate, deoarece dispozitivul poate fi conectat la internet și poate fi actualizat în orice moment.

Modul în care BMW Motorrad ConnectedRide Navigator este operat prin intermediul multicontrollerului și integrarea perfectă a smartphone-ului sunt cele care stabilesc noi standarde în acest segment de produse.

Un ecran TFT  foarte luminos, de 5,5 inchi asigură o lizibilitate optimă, chiar și în lumina directă a soarelui. BMW Motorrad ConnectedRide Navigator se potrivește perfect cu afișajele motocicletei, ba mai mult, ecranele sunt coordonate între ele în ceea ce privește intensitatea luminii, reflectarea și tratamentul anti-reflexie. Navigatorul se încarcă prin rețeaua de bord BMW și alternativ, prin USB-C inclus cu un curent de încărcare de până la 2,4 A.

Noul BMW Motorrad ConnectedRide Navigator a fost dezvoltat intern, iar actualizările sunt  livrate direct prin sistemele BMW Motorrad. Ca și în cazul unui smartphone, actualizările pentru funcții și hărți sunt indicate în mod activ. Actualizările sunt instalate direct pe BMW Motrad ConnectedRide Navigator. Singurul lucru care este necesar este o conexiune de date online (WLAN sau o cartelă SIM instalată de client). Nu trebuie să fie conectat la un computer. Pentru cele mai recente informații de trafic, care sunt actualizate în timp real, navigatorul poate intra online fie printr-un hotspot WiFi (pe care clienții îl pot furniza prin intermediul smartphone-ului lor, de exemplu), fie prin cartela SIM instalată de client. Acest lucru este posibil chiar și în timpul deplasărilor, iar utilizatorul este mereu la curent.

BMW Motorrad ConnectedRide Navigator face parte din MyBMW Cloud. În consecință, utilizatorul se poate conecta la BMW Motorrad ConnectedRide Navigator folosind contul său MyBMW. Odată dipozitivul conectat la BMW Cloud, se pot sincroniza rutele planificate, rutele parcurs și multe altele. Practic, utilizatorul poate planifica o rută individuală pe orice dispozitiv (aplicație BMW, browser PC etc.), care este apoi disponibil imediat pe restuș dispozitivelor înregistrate. Și rutele create în alte portaluri de planificare pot fi, de asemenea, importate în BMW Cloud și pot fi utilizate pe toate dispozitivele finale înregistrate.

Hardware-ul și software-ul noului BMW Motorrad ConnectedRide Navigator sunt compatibile cu toate motocicletele BMW construite începând cu 2014 (cu anumite excepții), cu condiția să aibă un multicontroller și pregătirea pentru navigație să fie deja instalată, inclusiv ca accesoriu originale BMW Motorrad.

 În plus, toate funcțiile smartphone-ului, inclusiv aplicații media, precum Spotify pot fi operate și coordonate centralizat prin noul BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Utilizatorul poate controla volumul atât ca volum principal pentru toate sursele, cât și individual pentru fiecare sursă. Toate celelalte dispozitive finale, cum ar fi căștile pentru șofer și pasageri, precum și ochelarii inteligenti BMW Motorrad ConnectedRide, pot fi, de asemenea, conectate la Navigator prin Bluetooth și controlate în consecință. Contactele personale stocate pe smartphone pot fi folosite direct pe navigator pentru funcții de telefon și rutare.

 

Noul BMW Motorrad ConnectedRide Navigator este disponibil începând cu 01 noiembrie 2023 și trebuie doare introdus în suportul dispozitivului de navigare, putându-se bloca cu cheia motocicletei.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account