Explore este cea de-a cincea variantă Yamaha Ténéré

Yamaha ­­Ténéré Explore este cea de-a cincea versiune a Ténéré, lansată la puțin timp după Extreme. Se pare că nimic nu poate opri avântul japonezilor în a oferi câte o Yamaha Ténéré  pentru fiecare tipologie de rider. Dar, cu siguranță acest fenomen nu ar avea loc,dacă cifrele de vânzări nu ar fi încurajatoare.

De această data, Yamaha s-a concentrat pe confort și pe un caracter cât mai accesibil în exploatare, luând în calcul numărul mare de persoane are aleg să folosească Ténéré pentru a-și satisface latura de globe-trotter.

Ca urmare, Ténéré Explore vine din fabrică cu o șa coborâtă la 860 mm, o cursă a suspensiilor redusă cu 20 mm și arcuri mai tari, pentru a se putea conduce atunci când e încărcată cu bagaje. Controlul la viteze mici devine și el mai ușor.

Totodată, Ténéré Explore este dotată cu un parbriz mai mare cu 50% decât cel standard, evident, pentru a oferi mai multă protecție la vânt. Tot la capitolul dotări care sunt necesare călătoriilor lungi, motocicleta vine gata echipată cu  suporturi pentru valize laterale, putându-se opta la alegere între o versiune din metal sau din material textil a acestor, dar acest lucru este contra-cost.

Nu lipsește nici un quickshifter pentru schimbările în treaptă superioară, ca echipare standard. Yamaha Ténéré Explore se va vinde în versiunea de culoare Tech Kamo, cu o schema grafică proprie.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account