Mol
Mol
Mol

Descoperă noul Pan America 1250 la Harley-Davidson București sâmbătă, 12 iunie!

Importatorul Harley-Davidson în România, Harley-Davidson București, anunță un eveniment de lansare pentru public al primului model adventure al mărcii din Milwaukee – Pan America 1250.

Dacă vrei să vezi pe viu noul Harley-Davidson Pan America 1250, în ambele versiuni („normal” și Special), ești invitat la showroom-ul Harley-Davidson București (Șos. București-Ploiești, 42-44) sâmbătă, 12 iunie, între orele 10 și 14. Acolo poți descoperi noul model, îl poți admira în voie (inclusiv din șa) și poți să și programezi un test-ride.

Noi l-am văzut deja și l-am și descris în detaliu într-o sesiune de Facebook Live, apoi l-am și testat intens pe asfalt și în off-road. Nu dăm prea multe spoilere din test, dar am fost impresionați. Pentru un prim model adventure al mărcii americane, Pan America este foarte polivalent, bine gândit și plăcut de pilotat.

Harley-Davidson București a creat și un eveniment pe Facebook unde poți să-ți confirmi participarea. Dacă și-așa se anunță vreme urâtă în weekend, poți măcar să admiri o motocicletă nouă și interesantă cu o cafea bună în ceașcă.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account