Indian și Jack Daniel’s creează un Chief Vintage cu aromă de… whisky

Indian a creat această ediție specială a modelului Chief Vintage pentru a sărbători 150 de ani de existență ai distileriei de whisky Jack Daniel’s.

85201

Primul exemplar din această serie specială va fi vândut la o licitație în octombrie, suma obținută urmând a fi donată unei organizații de caritate care ajută personalul militar american.

Aripa modelului special JD Indian Chief Vintage are înscrise numele celor șapte maeștri distilatori care s-au ocupat de procesul special de distilare folosit de Jack Daniel’s de-a lungul celor 150 de ani de existență. Operațiunile de customizare au fost executate de Brian Klock și de echipa sa de la Klock Werks.

85202

Alte detalii despre ritmul de producție și procedura de comandă vor fi date publicității în timpul evenimentului Daytona Bike Week (4-13 martie), tot atunci urmând a fi divulgate și informațiile despre disponibilitatea seriei limitate în afara Statelor Unite. În Franța, spre exemplu, modelul nu va fi disponibil.

Modelul va fi expus la licitația de mașini de colecție Barrett-Jackson din Scottsdale între 23 și 31 ianuarie, apoi la Daytona Bike Week, apoi acest prim exemplar va ajunge la Las Vegas, unde va fi vândut la licitație în octombrie. Banii obținuți vor fi donați spre susținerea „Operațiunii Ride Home”, un parteneriat între Jack Daniel’s Distillery și armata americană, care asigură fonduri și ajutor de călătorie tinerilor din armată ca să ajungă acasă, lângă familii, de sărbători.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account