Vedem sezonul MotoGP 2020 la TV în România? Se pare că da!

Acum ceva vreme, vă povesteam cum evoluează negocierile și cam care sunt șansele să vedem sezonul MotoGP 2020 la TV în România. Situația nu era roz deloc.

Între timp, într-o întorsătură de situație, am aflat că Digi ar urma să preia drepturile de difuzare pe următorii doi sau trei ani, până la urmă. Încă nu e nimic sigur, dar e clar că Digi Sport a oprit sloturi în program weekendul viitor exact la orele de difuzare pentru clasele Moto2 și Moto3.

Sursa noastră din interior care ne povestea acum o lună că doar Eurosport și Digi au puterea financiară de a cumpăra drepturile de difuzare ale Motomondialului ne spunea și că Digi are predilecția de a sări cu oferte de ultim moment cu doar câteva zile înainte de începutul câte unui campionat important și astfel se află în ultima clipă că respectiva competiție se difuzează pe Digi.

O altă sursă din interior ne-a povestit că, acum niște ani, s-a întâmplat să fie convocați comentatorii la prima etapă de Formula 1 cu doar câteva ore înainte de intrarea în emisie, acela fiind și primul moment în care comentatorii aflau că Formula 1 va fi la Digi în acel an.

Comunicările interne de la Digi, conform surselor noastre, spun că se va difuza MotoGP pe Digi începând din acest weekend, dar afacerea nu este încă bătută în cuie. Starea este „To Be Confirmed”.

Cel mai probabil, mâine se va afla cu certitudine, dar toate șansele arată că, începând din 2020, vom vedea Motomondialul la Digi Sport. Vești bune așadar pentru fanii MotoGP!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account