Numai în America: nu-ți plac motocicliștii? Amenință-i cu pistolul! [VIDEO]

Un șofer din Texas aduce aminte lumii întregi că legile pentru portul de armă în SUA sunt muuult prea permisive, amenințând cu pistolul un motociclist nevinovat.

https://www.youtube.com/watch?v=Upcvq_n03LY

Sigur, există motocicliști care, mergând în grupuri, chiar deranjează alți participanți la trafic. Dar aici nu este cazul și, chiar dacă ar fi, amenințarea lor cu pistolul cu siguranță nu este o soluție. Întreaga fază a fost filmată de riderul pățit, proprietarul canalului de Youtube Subliminal Moto. Acesta mergea împreună cu alți rideri de motociclete dual-sport și supermoto pe un drum cu mai multe benzi din Texas, dar nu păreau să incomodeze sau să deranjeze pe cineva.

Când a observat un șofer de camionetă făcând gesturi nemulțumite, riderul i-a bătut în geam și l-a întrebat cât se poate de politicos care e problema. Moment în care pasagerul a scos un pistol și i l-a fluturat în față, amenințându-l că-l împușcă. Și omul avea chiar degetul pe trăgaci, semn că ori era chiar pregătit să tragă (într-un motociclist care nu-i făcuse nimic, vă reamintim), ori era foarte idiot și nu înțelegea minimele reguli de siguranță pe care trebuie să le respecți atunci când umbli cu o armă de foc.

Recapitulând: în America, este foarte posibil să fii amenințat cu pistolul pe stradă doar pentru că unui șofer nu-i plac motocicliștii. Și omul ăla deține pistolul în perfectă legalitate, probabil. Preferăm să rămânem în Europa, mulțumim.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account