Harley-Davidson iti ofera un job de vis

Harley-Davidson Europa cauta un motociclist pasionat, gata sa porneasca intr-o calatorie de doua luni prin Europa la ghidonul unui Harley Street Glide. Respectivul rider va avea toate cheltuielile de deplasare platite. In plus, va primi 25.000 de euro si va pastra motocicleta pe care a mers la finalul turului.

flhx-6

Suna prea bine ca sa fie adevarat? Va asiguram ca e intrutotul real. Un rider norocos din Europa va primi acest job cu ocazia lansarii initiativei Discover More pentru 2015. Daca, in 2014, la prima editie Discover More au luat parte mai multi rideri din tarile prin care trecea traseul, in acest sezon turul Discover More va fi facut de un singur aventurier pe doua roti, care va incepe tura vietii lui la sfarsitul lunii mai.

Incepand din vara aceasta, castigatorul va putea sa-si planifice aventura, trecand prin peste 20 de tari europene in cautarea celor mai frumoase drumuri de pe continent si va impartasi experienta prin intermediul retelelor sociale si al unui site dedicat. Dupa o luna de pregatiri si planificari, norocosul rider, insotit mereu de o echipa de filmare, va calatori timp de doua luni pentru a documenta aceasta experienta uimitoare.

Daca vrei sa-ti depui candidatura, intra pe www.h-d.com/riderwanted si explica de ce tu ar trebui sa fii cel (sau cea) care va face aceasta calatorie de proportii epice. Data limita pentru depunerea candidaturilor este 20 martie 2015. Toti candidatii trebuie sa aiba un pasaport valabil in UE, permis de categoria A cu vechime de cel putin trei ani si sa stie limba engleza.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account